วันอังคารที่ 12 พฤศจิกายน พ.ศ. 2556

Apple fanboy press mad at Samsung's 64-bit mobile chip



   Samsung Werkt Aan ENL in - house versie van Een 64 - bit Mobiele processor en de tamme Apple pers is Schreeuwen DAT HIJ GAAT Vreemd .

    Cnet donderde DAT Samsung net was naamwoord het kopieren van Apple deur te verhuizen to 64 - bit . Het is Immers Helemaal onlogisch for a Bedrijf OM te Gaan ontmoette de technology trends .

    " Apple Trok many oohs en aahs Toën naamwoord het Bleek De Eerste 64 - bit chip VOOR smartphones in september Dat Apple A7 processor is also EEN ARM - . . Gebaseerde ontwerp is opgebouwd DAT is geoptimaliseerd en getweaked deur Apple Het Levert nu in de iPhone 5S en iPad Lucht , " geadverteerd Cnet .

    DUS stel Cnet ' s Woede Toën Stephen Woo , voorzitter Van Het Systeem van Samsung Electronics , vertelde ENL presentatie op Samsung's Analyst Day in Seoel , Zuid - Korea DAT naamwoord het de Aanneming van ENL approach in two fasen op de Aanneming van 64 - bit .

    Het Werd ontmoette behulp van ENL ontwerp is opgebouwd van ARM , dan, de Ontwikkeling van zijn eigen- " geoptimaliseerd " 64 - bit ontwerp is opgebouwd . Die is waarschijnlijk niet naamwoord het kopieren van Apple , mare according ENL Logische methode van vaststelling van ARM 64 - bit in de kortst mogelijke Tijd.

    Woo Zei DAT ER Grote stellen vraag to 64 bit gebaseerde Mobiele Versnelling nl Het Werd deur Werk te Maken Van Haar stappenplan .

    Het Hele begrip DAT Apple VOOR naamwoord het eerst uitgevonden 64 - bit is naief OM te zeggen naamwoord het Wandelafstand . Pc's geleidelijk verplaatst to 64 - bit en er druk OM mobiel ontmoette hetzelfde ability hebben . For the Mobiele revolutie te Werken , 64 - bit is a duidelijke no brainer , vooral ALS JE PC performance of bestelwagen Kleinere speeltjes Willen .

    Centraal in Mobiele development wordt de mogelijkheid OM grotere memory sticks Richten , wat 32 - bit chips niet Kan DOEN . True , was Apple ENL van de first visitors de boot OM zegt te realiseren , mare de hel na de Logische technology progressie is nauwelijks te kopieren Mob Jobs ' . Sheesh .

Lees meer BIJ

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น